Over

Wie zijn wij?:

Wij zijn Jasper de Koster en Wouter van der Hoorn oftewel Lifesound Entertainment. Door de liefde voor muziek en techniek zijn wij in 2008 begonnen met Lifesound Entertainment, naarmate de jaren voorbij gingen kwam er steeds meer apparatuur bij, hierdoor kreeg Lifesound Entertainment steeds iets meer bekendheid en veel positieve feedback. Hiernaast is Wouter ook nog Freelance licht- en geluidstechnicus.

Waar staan wij voor?:

Lifesound Entertainment staat voor een kwalitatief zeer goede drive-in discotheek, die met de liefde voor het vak en de liefde voor muziek van ieder feest weer een knalfeest maakt!
Door de persoonlijke aanpak is ieder feest weer anders, of het nu een 80’s en 90’s party is of een kinderfeestje, alles is mogelijk.

Muziek:

Wij hebben muziek voor ieder wat wils: of u nu oldies of top 40 wilt alles is mogelijk, ook afwijkende muziekstijlen zoals salsa zijn mogelijk.
Voor de liefhebbers hebben wij ook de mogelijkheid platen te gebruiken, als u van deze optie gebruik wilt maken laat dit dan even weten via info@lsentertainment.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?:

Vriendelijkheid
Een gezellig en geslaagd feest
Professionele en goed onderhouden apparatuur
Voor ieder wat wils
Een persoonlijke aanpak van ieder feest
Alle soorten muziek zijn mogelijk


Archief